De tweeling heeft medelijden met Baldr, is hij jaloers op Johan?

De tweeling heeft medelijden met Baldr, is hij jaloers op Johan?

Hoewel iedereen blij lijkt te zijn voor Johan dat hij Utopia mag verlaten om op een feest te draaien zit iets bij Fay toch niet lekker. Ze heeft namelijk een beetje medelijden met Baldr. Aan haar zus Demi legt ze uit waarom. Hij wil super graag singer-songwriter worden. Nu moest hij een brief voorlezen dat iemand anders die er eigenlijk niets voor doet mag zingen op zo’n vet feest legt ze aan haar uit. Demi kijkt Fay met open mond aan. Dat is best erg eigenlijk voegt ze er zachtjes aan toe. Hoewel Fay weet dat Baldr het Johan gunt, had ze toch het gevoel dat het hem wel iets deed. Hij keek niet echt vrolijk. Hij zei dat hij het leuk vond maar ik denk dat hij wel jaloers is gaat ze verder. Dit begrijpt de tweeling wel. Wel heftig hoor sluit Demi het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *