DJ Senna vraagt DJ Johan om hulp met zijn mixtape

DJ Senna vraagt DJ Johan om hulp met zijn mixtape

Senna heeft het al een tijdje over dat hij een mixtape wil uitbrengen. Echter zoekt hij iemand die hem hierbij kan helpen. Johan lijkt hem hier de meest geschikte persoon voor aangezien de dj ervaring heeft als producer.  Zou je mij misschien ergens mee willen helpen? vraagt Senna dan ook wanneer hij samen met Johan in de keuken staat. Ligt eraan met wat antwoordt Johan. Senna vraagt Johan of hij iets voor hem in het Engels wil inspreken voor op zijn mixtape. Johan geeft aan dit best voor hem te willen doen maar ziet tegelijkertijd de bui al hangen.

Dan moet ik dat zeker ook voor je knippen, plakken en in elkaar zetten? vraagt hij hem. Ik wil je er best voor betalen hoor als dat is wat je bedoeld reageert Senna met een lach. En geeft aan dat de bestanden niet echt gemonteerd hoeven te worden. Hij vindt het zoals het is goed genoeg maar daar is Johan het niet mee eens. Je moet niet zomaar iets doen legt hij uit.En laat weten dat als je iets doet je het ook goed moet doen. Bovendien heeft Senna genoeg tijd in Utopia om iets moois te maken met de juiste kwaliteit. Johan belooft Senna er binnenkort even met hem naar te kijken. Zou er een samenwerking ontstaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *