Madilia mist haar vriendin Linda enorm

Madilia mist haar vriendin Linda enorm

Gisteren heeft Madilia al met Beau gepraat over dat ze Linda de laatste tijd weinig spreekt. Linda trekt de laatste tijd namelijk veel met Ivan op. Blijkbaar begint de vriendschap van Madilia en Linda daaronder te lijden. Als Romy vandaag met Madilia over het Utopia terrein wandelt, vraagt ze of de twee al weer met elkaar hebben gesproken. Madilia laat weten dat dit niet is gebeurd en dat Linda weer bij Ivan zat. Als het voor haar goed voelt en als dit onze vriendschap is voor haar, prima. Ik ga me er niet meer druk om maken voegt ze eraan toe. Romy vraagt vervolgens wat Madilia graag tegen Linda zou willen zeggen. Ik heb niet zoveel te zeggen antwoordt Madilia. Zij is degene die zo overdreven met iemand aan het optrekken is. Ze is alleen maar met hem legt ze verder uit. En begrijpt niet waarom Linda geen gezonde balans kan vinden tussen haar en Ivan. Dan weet ik wat ik aan je heb als het slecht gaat met me gaat ze verder. De laatste tijd zit Madilia namelijk niet zo lekker in haar vel.  En vindt het jammer dat Linda er nu niet voor haar is, terwijl zij er wel altijd voor Linda was.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. joke gotte at 15:49

    Linda je bent gek op Yvan .geeft niet maar ga nou niet kletsen over de mensen dat ze het vuurtje opstoken.Want je bent sinds Ivan er is wel heel erg vrolijk en ik zie net op live dat je dat even apartmet Ivan bespreekt waar ben je mee bezig beetje stiekumwees eerlijk dat zeg je over de andere ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *