Weddingplanners Beau en Billy zijn druk met het plannen van Baldr zijn bruiloft

Weddingplanners Beau en Billy zijn druk met het plannen van Baldr zijn bruiloft

Een tijdje geleden heeft Baldr zijn vrouw voor de tweede keer ten huwelijk gevraagd. Het plan is dat de twee, wanneer zijn vrouw naar Utopia komt, opnieuw trouwen. Omdat deze dag natuurlijk perfect moet verlopen, heeft Baldr de hulp ingeroepen van Billy en Beau. Vandaag zit Baldr met zijn twee weddingplanners om het een en ander te bespreken. Er wordt uitgebreid gesproken over de invulling van de dag. Omdat Baldr zijn vrouw natuurlijk maar een paar uur op bezoek mag komen, is het zaak dat er een hele bruiloft in die paar uur kan plaatsvinden. Gelukkig zijn Beau en Billy er om hem te helpen. De twee dames zijn van plan om Baldr en zijn vrouw de dag van hun leven te bezorgen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Els at 00:19

    Hij krijgt toch 1x bezoek en tijdens dat bezoek gaat hij trouwen, als hij maar geen twee keer bezoek krijgt want dat is niet eerlijk tegenover de bewoners

  2. joke gotte at 15:52

    Ik snap niet waar hij dat huwelijk en feest van betaald hij doet geen moer dus hij verdiend geen geld hier klopt geen moervan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *