Chipp wordt de manager van “artiest” Johan

Chipp wordt de manager van “artiest” Johan

Nu Johan is uitgenodigd om op te treden op een feest, ontfermt Chipp zich over hem. Samen besluiten ze dat Chipp de manager van Johan is. Nadat de rust weer een beetje is wedergekeerd in de loods, gaan de twee op de bank zitten om een aantal dingen bespreken. Chipp wil graag dat zijn artiest vandaag oefent en nadenkt over zijn kleding. Voor de rest zal hij alles regelen voor zijn cliënt. Wat later trekt Chipp zijn foute pak aan en stapt hij op Baldr af. Hij laat zijn mede bewoner weten dat Johan vandaag ook tijd nodig heeft met de zangleraar. En voegt eraan toe dat Johan vanavond een klein optreden zal doen in de woonkamer.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *