Linda bespreekt met José waarom Madilia zo raar tegen haar doet

Linda bespreekt met José waarom Madilia zo raar tegen haar doet

Madilia heeft het gevoel dat Linda, sinds de komst van Ivan minder oog heeft voor haar. Dit heeft ze al met meerdere mensen besproken. Linda is het op haar beurt opgevallen dat Madilia sinds een paar dagen anders tegen haar doet dan anders. Ze bespreekt haar gevoel met José. Ik heb geen idee wat er is begint ze het gesprek. Volgens José is Madilia een beetje jaloers op Linda haar goede band met Ivan en vindt ze dat Linda daardoor te weinig tijd aan haar besteedt. Maar Linda vindt dit op haar beurt onzin. Het is echt niet alsof ik de hele dag met Ivan omga verdedigt ze zichzelf. Bovendien kan zij ook naar mij komen maar ze ontwijkt me nu gewoon gaat ze verder. José kan zich wel vinden in Linda haar mening. Door jou te mijden houdt ze het ook zelf in stand voegt ze eraan toe. Maar ik denk wel dat je gewoon met haar moet gaan praten vervolgt ze. Dit is Linda met José eens en ze besluit dan ook om Madilia te confronteren met haar gedrag. Hoe zou Madilia hierop reageren? Wordt vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *