Madilia heeft quality time nodig met Linda

Madilia heeft quality time nodig met Linda

Sinds Ivan terug is in Utopia, gaan hij en Linda veel met elkaar om. Dit tot teleurstelling van Madilia die door de vriendschap tussen Ivan en Linda haar vriendschap met Linda naar de achtergrond ziet verdwijnen. Vanmiddag bespreekt ze, terwijl Linda het met José juist over haar heeft, met Beau wat haar dwarszit. Madilia vertelt dat ze het helemaal niet erg vindt dat Linda met Ivan omgaat maar dat ze niet snapt dat Linda geen balans kan vinden tussen haar en Ivan. Ze had ook gewoon even tijd kunnen maken voor quality time met mij legt ze verder uit. Volgens Madilia hecht zij erg veel waarde aan haar vriendschap met Linda en vindt ze het daarom erg jammer dat Linda haar aandacht op dit moment naar iemand anders toegaat. Beau geeft vervolgens aan dat ze Madilia haar gevoel goed begrijpt en ze raadt Madilia aan om het gesprek met Linda aan te gaan. Misschien verdwijnt je gevoel dan wel en blijkt het allemaal mee te vallen adviseert ze haar. Hierop reageert Madilia niet direct, waarna het gesprek overgaat op een ander onderwerp. Ondertussen heeft Linda echter besloten dat ze wel met Madilia wil praten over de situatie. Wordt vast en zeker vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *