Johan ontkend dat er iets speelt tussen Beau en hem maar dat wordt niet geloofd

Johan ontkend dat er iets speelt tussen Beau en hem maar dat wordt niet geloofd

Na het korte overleg van Demi, Fay en Chipp over de kus op mond tussen Johan en Beau. Wordt nu Johan aan de tand gevoeld. Zag ik het nou goed dat jij met Beau kuste? begint Demi. Johan kijkt het clubje mede bewoners aan en schudt zijn hoofd. Dat hij er verder geen woorden aan vuil maakt, zegt voor de tweeling en Chipp genoeg. Johan, echt ongelofelijk lacht Chipp. Ik vind het alleen maar geweldig. Dit is wel een dingetje, want er is vandaag geen drank in het spel. Onze meid uit Venray vindt jou gewoon leuk vervolgt hij met een Limburgs accent. Nog even blijft Johan stil totdat hij zegt dat ze niet zo veel aan hem moeten vragen. Op dat moment loopt Beau langs en Johan vraagt haar zich even bij het gesprek te voegen. Chipp vertelt dat de twee dat hij het gevoel heeft dat Johan en Beau weer helemaal back on track zijn. Volgens Beau stelde het weinig voor en was het simpelweg een bedankje, waarna ze zich snel weer aan het gesprek onttrekt. Ze is in love. Ik zweer het je benadrukt Chipp. Johan zegt dat er niks speelt, maar daar wordt weinig van geloofd. Zijn er dan toch gevoelens in het spel?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *