Romy verpest een verrassing voor José

Romy verpest een verrassing voor José

José is al verschillende keren van werkplek gewisseld en sinds kort is ze bezig met haar producten in het kantoor. Toch is ze niet helemaal tevreden over de plek aangezien het licht niet helemaal optimaal is. Het atelier in het penthouse van Billy is een betere plek om aan de slag te gaan. Dit vindt Linda ook en daarom heeft ze bedacht dat José veel beter terug kan gaan naar het atelier. Dit heeft ze al met Beau en Romy, die af en toe daar schilderen besproken. Aan José zelf heeft Linda nog niets verteld, aangezien ze het als verrassing wil regelen. Vrolijk gaat Romy vandaag naar José toe om over de indeling van het atelier te praten, José weet echter nog niet dat haar werkplek verplaatst ging worden en reageert enthousiast dat ze inderdaad het liefste in het atelier aan het werk gaat. Plotseling beseft Romy wat ze heeft gedaan. Volgens mij heb ik nu een verrassing verpest stamelt ze. En dringt bij José aan om te doen alsof ze nog van niets heeft gehoord. Ik ben hier zo slecht in mompelt Romy verder. José kan wel om Romy haar actie lachen en ze belooft dat ze niets tegen Linda zal zeggen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *