Beau wil weten wat de prijs van de borrel date wedstrijd wordt

Beau wil weten wat de prijs van de borrel date wedstrijd wordt

Beau en Mehmet zijn verwikkeld in een borrel date wedstrijd. Beiden bieden een dienst waarbij bezoekers met hen op een uitgebreide date kunnen gaan in Utopia. Het leek Chipp een leuk idee om hier een wedstrijdelement aan te hangen en te kijken wie de meeste date binnen kan slepen. Inmiddels is de strijd in volle gang. Ik heb natuurlijk straks weer een borrel en ik ben wel benieuwd naar de stand. En ook naar de prijs. Ik wil wel weten wat dat is zegt Beau tegen de wedstrijd organisator Chipp. Fay denkt dat het misschien wel een borrel met hem is maar dat is niet het geval. Beau hoopt dat Mehmet ook nog een aantal dates binnensleept, zodat de strijd oplaait. Want het lijkt er nu op dat Beau haar concurrent al verslagen heeft. Maar denk jij na over een prijs? vraagt Beau, waarop Chipp bevestigend antwoordt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *