René is heel ontevreden met hoe tijdens de foute avond is gelopen

René is heel ontevreden met hoe tijdens de foute avond is gelopen

Tijdens de Foute Avond stond René ingedeeld als barman. Hij heeft zich naar eigen zeggen de ballen uit de broek gewerkt iets wat volgens hem niet van iedereen gezegd kan worden. Hij bespreekt zijn frustraties met Senna, een van de organisatoren van het feest. René vindt het ronduit belachelijk dat hij net zo veel betaald krijgt als Demi en Fay die de hele avond in de winkel hebben gestaan. Linda en ik hebben ons de poten uit het lijf gelopen, terwijl de rest heeft lopen tanken voegt hij er gefrustreerd aan toe. En benadrukt dat hij niet meer voor Senna gaat werken, die op zijn beurt aangeeft dat helemaal niet erg te vinden. Senna zegt dat het allemaal volledig volgens de gemaakte afspraken is gegaan en René dus geen poot heeft om op te staan. René vraagt vervolgens om een beetje inlevingsvermogen van Senna maar dat kan hij wel vergeten. Senna suggereert ook nog dat het René om de centen te doen is en hij meer betaald wil krijgen maar dat is niet het geval. Het wordt duidelijk dat ze het simpelweg niet eens worden en dan is het eigenlijk wel klaar voor René. Ik luister al niet meer wat je zegt, joh sluit René af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *