René en Johan vinden het niet kunnen dat de tweeling zoveel salaris krijgt

René en Johan vinden het niet kunnen dat de tweeling zoveel salaris krijgt

René had eerder een stevige discussie met Senna over het evenement van afgelopen avon. René vindt dat hij veel harder heeft gewerkt dan anderen en baalt ervan dat iedereen wel hetzelfde betaald krijgt. Het gesprek wordt van een afstandje gehoord door Chipp die eruit opmaakt dat René meer geld wil. Maar dat is juist iets wat René tegenover Senna ontkende. Chipp gaat met wat hij gehoord heeft naar Johan en vertelt hem dat René extra knaken wil. Beide vinden ze dat René kan fluiten naar meer salaris. Wat  later bespreekt Johan met René wat hij heeft gehoord, ook Senna zit erbij. René herhaalt nog een keer al zijn argumenten en Johan vindt eigenlijk wel dat hij op bepaalde punten gelijk heeft. Demi en Fay verdienden geld door te werken in de winkel plus de centen die zij verdienden met de kledingverkoop. Je kan niet twee keer betaald krijgen vervolgd hij. Volgens Senna is het een punt voor de vergadering maar Johan en René geven nogmaals aan dat zij vinden dat de tweeling geen recht op salaris hebben. Er wordt nog geen definitief besluit genomen. Maar Senna weet wel dat hij iemand moet gaan teleurstellen. Of zijn Demi en Fay of René.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *