Madilia vindt dat Linda een arrogante houding heeft

Madilia vindt dat Linda een arrogante houding heeft

Het loopt al een aantal dagen niet lekker tussen Linda en Madilia. Dit omdat Linda de laatste tijd erg veel met Ivan optrekt. Madilia voelt zich hierdoor een beetje in de steekgelaten. Als Romy en Madilia buiten een wandeling maken praten ze erover. Ik weet dat jullie je erbij neerleggen maar ik vind het wel kut begint Romy. En vindt het zonde dat het zo ongemakkelijk is tussen de twee. Ze adviseert Madilia om nog een keer met Linda te praten om het probleem aan te kaarten. Madilia laat op haar beurt weten dat ze dit moeilijk vindt, omdat ze het gevoel heeft dat Linda hier niet voor openstaat. Ik wil best met haar praten maar ze heeft zo’n arrogante houding legt ze verder uit. Dit begrijpt Romy maar toch lijkt het haar een goed plan om te gaan praten. Ze geeft nog meer advies over de manieren waarop Madilia het probleem kan aankaarten. Ik vind dat ze veranderd is vertelt Madilia. Ze vindt het hartstikke jammer dat ze haar vriendin kwijt is, aangezien ze zoveel dingen met z’n tweeën deden. Ik zou het jammer vinden als dit kapot gaat door zoiets stoms reageert Romy. Madilia knikt, terwijl de tranen over haar wangen rollen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *