Het bijna naaktportret van Chipp is onthult

Het bijna naaktportret van Chipp is onthult

De afgelopen dagen is er hard gewerkt aan een bijna naaktportret van Chipp door Romy. Chipp heeft geruime tijd schaars gekleed als model op een bank gelegen terwijl Romy haar potlood over het canvas liet gaan. Na twee sessies is het kunstwerk voltooid en is het tijd voor de grote onthulling. Chipp wil er echt een moment van maken en heeft een groot rood doek over het schilderij gehangen. De bewoners hebben zich verzameld op de banken en wachten met smart op de onthulling. Na een korte introductie en toelichting van zowel Chipp als de kunstenaar lopen Chipp en Romy naar het doek. Een luide tromroffel van de aanwezige bewoners volgt en daar gaat het doek. Een mengelmoes van gelach en gejoel vult de loods. Het doek valt duidelijk in de smaak. Ik laat hem nog even hangen, dan kunnen jullie het allemaal goed bekijken zegt Chipp. Wat vind jij ervan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *