Madilia wil het toch goedmaken met Linda

Madilia wil het toch goedmaken met Linda

Nadat Madilia op de vide met Billy en Romy heeft gepraat, heeft ze besloten om vanavond een pannenkoeken date te organiseren. Als ze Ivan beneden tegenkomt vertelt ze over het plan. Ik ga een poging wagen om het goed te maken vertelt ze. En vraagt aan Ivan wat de plannen zijn van Linda voor vanavond, aangezien ze een pannenkoeken date wil organiseren. Ivan verzekert Madilia ervan dat Linda wel in zal zijn voor deze verrassing en hij belooft aan Madilia om uit te zoeken wat ze vanavond zal gaan doen. Hij vindt het goed dat Madilia het wel bijleggen. Ik heb er alle vertrouwen in, kan me niet voorstellen dat ze nee tegen jou gaat zeggen vervolgd hij liefkozend. Maar als Ivan even later naar Linda toeloopt in de keuken, lijkt het erop dat de verrassing niet door kan gaan. Linda vertelt namelijk dat ze vanavond echt aan slag moet met de financiën. Ze vraagt aan Ivan waarom hij dit wil weten. Ivan vertelt voorzichtig dat het een verrassing is. Ik ga je één ding zeggen, ik laat me niet bij elkaar zetten met niemand niet. Als ik iets wil bespreken dan doe ik dat zelf eindigt ze streng. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *