Er is twee dagen werk van José naar de klote gegaan

Er is twee dagen werk van José naar de klote gegaan

Als Cemal en Linda achter de computer zitten, meldt Cemal dat er een mail is binnengekomen van een klant die een beschadigd schaduwschilderij heeft ontvangen. José kijkt geschrokken op want dit is al de tweede keer dat een groot schilderij van haar beschadigd is aangekomen bij de klant. Ik baal ervan als een stekker moppert ze. En laat weten dat ze er niets van begrijpt. Aangezien ze de kunstwerken goed inpakt. Als ze wat later het probleem aan Ivan vertelt, merkt hij op dat de schilderijen toch iets dikker ingepakt moeten worden. José knikt instemmend. Twee dagen werk naar de klote zucht ze. En besluit om spoedig het postbedrijf te bellen, aangezien ze het idee heeft dat het tijdens de bezorging fout is gegaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *