De date voor Madilia en Linda is iets later dan gepland

De date voor Madilia en Linda is iets later dan gepland

De pannenkoeken-date die Madilia gepland had voor Linda om het weer goed te maken, moet even wachten. Linda vertelde Ivan die als boodschapper fungeert, dat zij vanavond niet kan omdat ze aan de financiën moet zitten. Ze voegde daar nog aan toe dat ze zich niet bij elkaar laat zetten met iemand. Als ze iets bespreken dan doet ze dat wel.Toch laten Madilia en Ivan zich niet uit het veld slaan. Ivan weet dat Linda vanavond van 21.00 uur tot 00.00 uur de computer heeft gereserveerd om te werken. En stelt voor dat Madilia tegen het einde van die tijd naar Linda loopt en vertelt dat ze een verrassing heeft. Maar wat als ze om 00.00 uur nog niet klaar is? vraagt Madilia zich hardop af. Dan zeg je dat ze lang genoeg achter de pc heeft gezeten en dat je iets leuks voor haar hebt gedaan antwoordt Ivan. De dates van Madilia en Linda waren over het algemeen altijd laat, dus eigenlijk is het ook geen probleem als het rond middernacht pas zover is. Nu heeft Madilia ook nog tijd om wat dingen voor zichzelf te doen totdat het moment daar is. Bedankt voor je medewerking zegt Madilia zakelijk. Ivan wenst haar op zijn beurt veel succes. Nu maar hopen dat de date goed verloopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *