Beau sluit niet uit dat er wat op kan bloeien in de relatie met Johan

Beau sluit niet uit dat er wat op kan bloeien in de relatie met Johan

Hoewel Beau en Johan op dit moment goed met elkaar door een deur kunnen, is dat lang niet altijd het geval. Onlangs moest Beau Johan teleurstellen toen zij niet in zijn boot wilde slapen. Romy is benieuwd hoe het nu gaat en gaat het gesprek met Beau aan. Hij was eerst heel erg teleurgesteld, maar zei wel het te begrijpen zegt Beau. En geeft aan de resterende maanden niet meer bij een bewoner in bed te willen slapen en geeft daarvoor haar argumenten. Ik vind dat je daar goed over nadenkt complimenteert Romy Beau. Want ik weet ook dat het wel fijn is om die genegenheid te hebben vervolgt ze. Beau geeft aan wel echt een klik te hebben met Johan maar vind hem ook heel onvoorspelbaar. Morgen kunnen we zomaar weer ruzie hebben en daar heb ik geen zin in. Ik voel me daar dan niet fijn bij benadrukt ze. Hier heeft ze het ook met Johan over gehad en hij was begripvol. Beau ziet ook in dat er mogelijk wel nog wat op kan bloeien en hun relatie zich kan ontwikkelen. Maar nu even niet sluit ze het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *