Linda is helemaal klaar met het groepje op de vide

Linda is helemaal klaar met het groepje op de vide

Afgelopen avond ging het er vrij rustig aan toe in Utopia. Mehmet, Madilia en Romy hangen op de vide. Het drietal heeft hier pizza met elkaar gegeten en het feit dat dit dichtbij haar bed gebeurt, zorgt al voor ergernis bij Linda die beneden zit. Nadat de pizza op is, komt Ivan het drietal vergezellen op de vide. Terwijl ze kletsen met z’n allen, nemen Ivan en Mehmet plek op Linda haarbed. Al snel wijst Madilia de mannen erop dat dit niet de bedoeling is. Ik zou daar niet zo op zitten zegt ze lachend. Ivan begrijpt de boodschap meteen en staat gelijk op, maar Mehmet is net te laat, want Linda komt net de vide oplopen. Razendsnel springt Mehmet omhoog. Weetje, doe lekker je ding zegt Linda sarcastisch. Geërgerd loopt ze weer naar beneden. Tyfuslijers voegt ze er nog zachtjes aan toe. Als ze een kwartier later de vide weer komt oplopen, zit Mehmet wéér op haar bed, dit keer vergezeld door Billy. Zuchtend vraagt Linda of ze dan in ieder geval op de deken kunnen zitten. Zo fijn dat mensen hier je grenzen respecteren roept ze weer sarcastisch als ze de trap afloopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *