Linda begrijpt niet waar Madilia mee bezig is en wil daardoor niet meer met haar praten

Linda begrijpt niet waar Madilia mee bezig is en wil daardoor niet meer met haar praten

Nadat Linda boos naar beneden is gegaan, loopt ze naar René zijn huisje, waar René en Beau zitten te kletsen. Zoek je nog een roomie? vraagt ze met een duidelijke ergernis in haar stem. René kijkt Linda verbaasd aan. Is het zover? vraagt hij terug. Linda legt uit dat ze al meerdere keren aan het groepje op de vide heeft gevraagd of ze niet op haar bed willen zitten. Toch zaten ze er allebei de keren dat ze naar boven kwam lopen op haar slaapplek. En legt uit dat ze hier niet van gediend is, omdat ze het niet hygiënisch vindt. Daarbij vindt ze het al helemaal irritant dat het groepje er lacherig om doet en haar verzoek niet serieus neemt. Ik heb geen idee waar Madilia mee bezig is, als de vriendschap zo in elkaar steekt, prima. Dan maar niet voegt ze eraan toe. Beau vindt het raar dat er lacherig om iets wordt gedaan wat Linda niet fijn vindt. Wat een kinderachtig geneuzel zucht Linda verder. Ze had net voor deze gebeurtenis bedacht om morgen weer met Madilia te praten maar nu dit is gebeurd denkt ze er wel anders over.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Rina at 11:40

    Ik snap wel dat Linda zich ergert dat ze steeds op haar bed zitten.
    Snap het ook niet, ga lekker allemaal op je eigen bed zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *