Madilia bereidt de date voor, zal Linda nog mee gaan?

Madilia bereidt de date voor, zal Linda nog mee gaan?

Madilia heeft een pannenkoeken date gepland om het weer goed te maken tussen haar en Linda. Ivan heeft haar een handje geholpen en al aan Linda laten weten dat er een verrassing vanavond voor haar zal zijn. Linda liet meteen al weten dat ze zich niet met bij elkaar liet zetten. Ivan verzekerde haar ervan dat dit niet het geval zal zijn. Als Linda klaar is met de financiën, begint Madilia stilletjes met het voorbereiden van de date. Ze is zenuwachtig, aangezien er vanavond al veel spanning hing tussen de twee. Op de vide komt ze Ivan tegen die haar moed probeert in te spreken. Het is beter als je dit nu probeert, dit ongemakkelijke gedoe is ook niks drukt hij haar op het hart. Met deze aanmoediging gaat Madilia naar de keuken om haar pannenkoekenbeslag te maken. Ondertussen loopt Linda de vide op en doet ze haar beklag over Madilia bij Mehmet en Ivan. Ze vindt het maar vervelend dat Madilia heeft gelachen om het feit dat Mehmet op haar bed zat, terwijl Linda duidelijk liet weten dat ze het niet leuk vond. Zal ze nog op date gaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *