José vindt René geen aardige man meer, er gaat dan ook niets gebeuren

José vindt René geen aardige man meer, er gaat dan ook niets gebeuren

Demi en Fay hebben René overhoort over zijn dans met José en zijn gevoelens voor haar. Linda heeft het een en ander opgevangen van het gesprek. Als ze José haar haar verft op de vide begint ze erover. Zo heeft Linda gehoord dat René heeft gezegd dat hij en José gezoend hebben. José kan hier wel om lachen. We hebben natuurlijk innig gedanst, dus het zal binnenkort wel weer zo zijn dat we nepverkering hebben. Als ze het vragen moet je zeggen dat we hebben gezoend zegt José. Linda moet hierom lachen, maar moet toegeven dat de dans tussen de twee wel erg intiem leek. Toch voelde José er weinig bij, want door alle ruzies vindt ze René niet echt meer een aardige man, laat ze aan het einde van het gesprek weten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *