Billy en Madilia bespreken de vreemde relatie van Beau en Johan

Billy en Madilia bespreken de vreemde relatie van Beau en Johan

Billy en Madilia zitten samen in het penthouse en bespreken hier de vreemde relatie van Beau en Johan. Johan is afgewezen door Beau nadat hij had gevraagd of zij bij hem in de boot komt slapen. Madilia vraagt zich af wat Billy van deze situatie vindt. Billy is ervan overtuigd dat Beau niet geïnteresseerd is in Johan. Ik weet eigenlijk wel zeker dat Johan niet haar type is benadrukt ze. Madilia weet dit op haar beurt niet zo zeker. Ze heeft gesprekken gehad met Beau waaruit bleek dat zij naar haar mening wellicht meer voor hem voelt dan ze durft toe te geven. Nadat Johan een blauwtje heeft gelopen is hij zo op zijn teentjes getrapt dat hij wederom ervoor kiest om Beau te negeren. Beau wil er juist met hem over praten vervolgd zegt Madilia. De twee denken verder dat Johan vaak meer zoekt in de vriendschap met een vrouw dan dat er in zit. Ik denk dat het voor Johan een spel is, waarin hij kijkt hoe ver hij kan gaan eindigt Billy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *