Baldr en Johan willen dat René zijn verantwoording over de bar neerlegt

Baldr en Johan willen dat René zijn verantwoording over de bar neerlegt

Sinds de groep is opgedeeld in de bv en de samenleving, is René bij Utopia bv aangewezen als verantwoordelijke voor de voorraad van de bar. De drankbestelling voor de Foute Avond morgen is alleen niet helemaal goed verlopen, iets wat Baldr en Johan hem kwalijk nemen. De twee vinden dat René niet geschikt is voor de bestellingen van de bar en willen daarom dat hij van deze functie afstapt. Volgens hen heeft René namelijk niet de bestellingenlijst gevolgd en zijn eigen plan getrokken. Daarbij geeft hij, volgens Baldr deze fout ook nog eens niet toe. We mogen blij zijn dat wij er nog achteraan zijn gegaan reageert Johan. Hij is bang dat de juiste drankbestelling er alsnog niet op tijd is voor het feest. De mannen zijn van plan om nog een keer het gesprek aan te gaan met René.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *