Johan negeert Beau omdat zij niet bij hem op de boot komt overnachten

Johan negeert Beau omdat zij niet bij hem op de boot komt overnachten

Nadat Linda haar frustraties over Madilia bij Beau heeft geuit, praten de twee verder. Beau heeft namelijk ook iets waarmee ze zit. Het is eigenlijk iets heel doms begint ze lachend haar verhaal. En legt aan Linda uit dat Johan haar heeft uitgenodigd om bij hem in de boot te slapen.  Aan de ene kant vind ik het gezellig maar ik wil ook geen verkeerd signaal afgeven vertelt ze. Daarbij heeft Billy laatst ook in de boot overnacht tijdens een wilde avond, waardoor Beau er nog meer over twijfelt. Ze heeft Johan dan ook uiteindelijk vriendelijk bedankt maar hem wel uitgenodigd voor een overnachting in haar Beauhutje. Johan liet weten dat hij zich erg afgewezen voelde en vanaf dat moment praat hij geen woord meer met Beau. Beau laat weten dat ze er niets van begrijpt en voegt eraan toe dat ze moe wordt van de alles of niets instelling van Johan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. joke gotte at 09:50

    Ja vindt je het gek ze hangt constant aan hem ,en nu wil ze hem geen valse hoop geven ,en ze straft hem steeds met Billy heeft daar al geslapen .EEn vreemde dame ,ze lag toch ook meteen met Bas ,en die gaf steeds aan geen relatie te willen ,en toch elke keer opelkaar en dat is wel in de haak laat me niet lachen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *