Madilia en Linda bespreken hun ruzie met andere

Madilia en Linda bespreken hun ruzie met andere

De onenigheid tussen Madilia en Linda is vandaag verder geëscaleerd en de twee voelen de behoefte hun frustraties te delen met andere bewoners. Madilia doet dat bij Mehmet. Hij hoort het verhaal van begin tot eind, soms met opengevallen mond aan. Ik ben er echt klaar mee klaagt Madilia. Ik praatte gewoon weer met Linda maar als zij zo gaat doen interesseert het mij ook niet meer. Ik ga er geen in moeite in stoppen als het niet van beide kanten komt voegt ze eraan toe. Mehmet is onder de indruk van het verhaal. Ik vind het best heavy wat je allemaal zegt zegt hij. Als ze beiden een beetje water bij de wijn doen, moet het volgens hem echt wel goedkomen. Maar daar heeft Madilia op dit moment weinig zin in. Wat later praat Linda met Beau over wat er gebeurd is. Het is wel duidelijk dat Linfa iets minder zin heeft om er weer over te moeten praten. Ik weet dat ze het nu weer met anderen erover heeft maar ik heb daar helemaal geen zin in benadrukt ze. Linda blijft bij haar mening en net als Madilia lijkt ze weinig zin te hebben om het goed te maken. Hoelang gaat deze ruzie nog duren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *