Vanavond worden Cemal en Romy flink in de maling genomen

Vanavond worden Cemal en Romy flink in de maling genomen

Chipp heeft een grap bedacht waar Romy en Cemal de dupe van moet worden. Cemal kwam onlangs met het idee om massages aan te bieden als dienst. Massages voor zowel mannen als vrouwen. En dat zat Romy helemaal niet lekker. Daarom besloot Cemal uiteindelijk om zijn plannen te laten varen. En daarmee zou het opgelost zijn. Maar Chipp zag onlangs een mail voorbij komen van een dame die graag gemasseerd wil worden door Cemal. Hij heeft de vrouw, zonder dat Cemal en Romy dit weten uitgenodigd om langs te komen in Utopia. Dat wordt dus een onaangename verrassing voor Romy en Cemal. Johan weet al alles van het plan en nu wordt ook Baldr ingelicht. Baldr kan er om lachen maar vindt het ook wel op het randje. Dat is wel echt k-streek vervolgd hij met een lach. Chipp geeft toe zelfs een beetje zenuwachtig te zijn. De reden dat ze Baldr in het complot betrekken is omdat ze denken misschien wel een EHBO-er nodig te zullen hebben. Voor als Romy ontploft en ze Cemal pakt legt Chipp verder uit. Het drietal bespreekt hoe ze de dame die voor de massage komt ongezien op het terrein krijgen en in de massagestoel kunnen hijsen. Het wordt een ingewikkelde en gevaarlijke operatie. Als het lukt weet Johan wel dat de poppen aan het dansen zijn. Dat wordt een rel, jongen benadrukt hij met een lach. Wordt vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *