René heeft een klein beetje gevoelens voor José

René heeft een klein beetje gevoelens voor José

De intieme dans van René en José is niemand ontgaan. Speelt er wat tussen de twee? Demi en Fay besluiten het René te vragen. Ben je verliefd vraagt Fay op een plagerige toon aan René. Ze achtervolgt hem en tikt hem in zijn buik. Voel je daar wat? roept ze. Kappen zegt René een paar keer als reactie. Wanneer duidelijk wordt dat Fay niet gaat kappen, besluit hij eerlijk antwoord te geven. Een heel klein beetje zegt hij het ietwat verlegen. De plagerijtjes houden daarmee niet op. Heb je gevoel voor José? vraagt Demi. René zegt er niet op in te gaan en dat zegt voor de tweeling eigenlijk al genoeg. Zwijgen is toestemmen, hè reageert Rene. De tweeling blijft doorvragen en Demi wil weten of er iets gaat gebeuren tussen de twee. Misschien antwoordt René. Hij wil zich duidelijk niet in de kaarten laten kijken. Zou er dan toch iets ontstaat tussen René en José?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *