Ivan wil zich niet bemoeien met de onenigheid tussen Madilia en Linda

Ivan wil zich niet bemoeien met de onenigheid tussen Madilia en Linda

Het gesprek dat Ivan met Madilia heeft gevoerd zit Linda helemaal niet lekker. Volgens haar hadden de problemen met Madilia niet nogmaals opgerakeld hoeven worden. Waarom ga je dat gesprek met haar aan? vraagt ze dan ook geïrriteerd aan Ivan. Omdat het mij niet lekker zit antwoordt Ivan. En laat weten dat hij het gevoel heeft dat hij de oorzaak is van de ruzie, iets wat direct ontkracht wordt door Linda. Het probleem ligt volgens Ivan wel volledig bij de twee dames. Jullie moeten het zelf weten. Ik bemoei me er ook niet meer mee benadrukt hij. Jullie sporen allemaal niet, joh voegt hij er sarcastisch aan toe. Voor de zoveelste keer herhaald Linda waarom zij vind dat Madilia er compleet naast zit maar het lijkt Ivan weinig te interesseren. Het is iets tussen jullie. Ik laat het aan jullie over. Ik zeg er niks meer over, het is niet aan mij vervolgd hij onverschillig. Maar waarom vraagt hij er dan toch naar, wil Linda weten. Omdat ik dacht dat het klaar was en jullie graag samen zien antwoordt Ivan. Nogmaals herhaalt Linda al haar argumenten tot ze deze allemaal heeft langsgelopen. Ik ben er klaar mee. Ik ga het er niet meer over hebben sluit ze af. Maar of dat echt zo is, is nog maar de vraag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *