De situatie tussen Madilia en Linda wordt steeds slechter

De situatie tussen Madilia en Linda wordt steeds slechter

Linda en Madilia kunnen het een tijdje wat minder met elkaar vinden en dat heeft alles te maken met Ivan. Madilia vindt dat Linda teveel tijd doorbrengt met Ivan, terwijl Linda zich van geen kwaad bewust is. Madilia bespreekt het met de man waar het allemaal om draait, Ivan. Madilia geeft haar kijk op het gedoe. Maar ze zegt dat ik dingen zie die niet bestaan. Ik heb Linda verteld dat dat mijn gevoel is. Ik ben blij dat jij zo’n positieve energie bij haar naar boven haalt, maar ik mis haar gewoon vertelt ze. Ivan had niet meegekregen dat de ruzie nog steeds gaande was en reageert dan ook wat verbaasd. Ik kan je garanderen dat je voor Linda heel veel betekent en dat het haar ook pijn doet. Ik vind het ook zonde en kinderachtig van beide kant vervolgd hij eerlijk. Precies op dat moment komt Linda de vide opgelopen. Ivan wil graag dat Linda deelneemt aan het gesprek maar daar lijkt ze weinig trek in te hebben. Je weet hoe ik erover denk. Ik heb hier geen zin in benadrukt ze gefrustreerd. Ivan geeft aan dat het hem niet lekker zit en wil dat ze niet zo koppig doen. Linda besluit te vertrekken en Ivan en Madilia weer alleen te laten. Linda is pas koppig. Gadverdamme, walgelijk. Ik walg van de situatie benadrukt Madilia, die ook vertrekt. Het wordt er niet beter op!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Karel at 11:50

    Linda komt iets tekort wat madilla haar niet kan geven Ivan heeft een meisje zet je vriendschap met madilla niet op het spel en wacht nog 5maanden dan kun je krijgen wat je zo graag wild stumperd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *