Wat vond José van haar dans met René?

Wat vond José van haar dans met René?

Romy heeft het maar wat druk met het geschuifel en de hernieuwde vriendschap van René en José. Eerder hoorde ze René er al over uit, die aangaf blij te zijn dat het weer goed is. Nu is José aan de beurt. Wat vond je van het dansen? vraagt Romy nieuwsgierig. Leuk antwoordt José, die druk aan het schilderen is. Ik was moe en had er helemaal geen zin in. Maar ik ben uiteindelijk blij dat ik even gebleven ben voegt ze eraan toe. De naam van René noemt José niet, dus dan doet Romy dat maar. José begint te lachen en geeft toe dat ze weer oké met elkaar zijn. Ja, hij heeft de rekening gewoon betaald. Hij had wel een lesje nodig die jongen voegt ze eraan toe. Op de opmerking van Romy dat het er erg intiem uitzag, krijgt ze geen duidelijk antwoord. Misschien het gebaar dat José maakt, ze haalt haar wenkbrauwen op en neer, wel een stuk veelzeggend. Word je nou verlegen, José lacht Romy. José ontkent direct dat er liefde in de lucht hangt en zegt dat ze simpelweg vriendjes zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *