José en René hebben afgelopen avond intiem gedanst

José en René hebben afgelopen avond intiem gedanst

Tijdens de pre-party van de Foute Avond afgelopen avond werd er intiem geschuifeld door een aantal bewoners. Een onverwacht schuifel stelletje was René en José. De twee botsten de afgelopen tijd vaak en hard. De bewoners waaronder dus Romy, keken verbaasd op naar het dans duo. Weet je wat me gisteren opviel, dat René en José heel close waren. Die waren zo zegt Romy terwijl ze haar handen tegen elkaar slaat. Het was de andere bewoners niet zozeer opgevallen. Precies op dat moment komt René de loods binnenwandelen. Dat was wel even lekker smooth en gezellig met José glimlacht Romy, waarna René ook begint te lachen. Daarna zegt Romy op een serieuzere toon dat ze het fijn vindt dat het weer helemaal oké is tussen de twee. René voelt zich op zijn beurt daar precies hetzelfde bij. Ook hij is blij dat ze in ieder geval weer door een deur kunnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *