Cemal is teleurgesteld in Mehmet en bespreekt het met Billy

Cemal is teleurgesteld in Mehmet en bespreekt het met Billy

Na het centraal wilde Cemal zoveel mogelijk bewoners mee laten doen aan zijn bootcamp. Buiten was een spectaculair parcours uitgezet door Cemal en hij stond duidelijk te popelen om te beginnen. Bijna iedereen had er wel oren naar om na al het vergaderen zich even actief bezig te zijn. Bijna iedereen. José deed niet mee door rugklachten en Senna en Johan moesten aan het werk. Alleen Mehmet en Chipp bleven zonder duidelijke reden langs de zijlijn staan. Ik vond het van Mehmet wel jammer zegt Cemal tegen Billy. Billy vindt echter dat je iemand niet kan dwingen om mee te doen. Ik heb liever dat iemand gewoon zegt dat hij geen zin heeft, dan dat hij daar met tegenzin toch gaat staan voegt ze eraan toe. Daar is Cemal het op zijn beurt eigenlijk wel mee eens. Hij is ook benieuwd naar hoe Billy de bootcamp vond. Het is oprecht zwaar antwoordt ze. Je moet wel doorpakken. Ik vond het wel vet maar ik ging wel bijna over m’n kacheltje voegt ze eraan toe. Aan het team gevoel is in ieder geval ook weer gebouwd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *