Madilia vertelt Billy hoe opgelucht ze is nu het weer goed is met Linda

Madilia vertelt Billy hoe opgelucht ze is nu het weer goed is met Linda

Madilia geeft Billy een knuffel en wil haar graag bedanken, omdat ze zo lief voor haar is geweest de afgelopen dagen. Madilia en Linda hebben de afgelopen dagen niets tegen elkaar gezegd en voelden zich hier beide erg rot over. Toch hebben zij het afgelopen avond goed gemaakt met elkaar. Je hebt het goed gedaan, de lucht is nu geklaard en alles is uitgesproken reageert Billy tegen Madilia. Billy bespreekt daarna dat vriendinnen soms een drempel over moeten om met elkaar te praten. Ik vond het heel lastig geeft Madilia toe maar laat weten dat ze erg opgelucht is dat het nu over is. We hadden het gezellig en hebben rustig met elkaar kunnen praten voegt ze er met een glimlach aan toe. Billy is blij voor haar en geeft haar een kus.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *