Romy en Beau besluiten José ondersteuning te bieden om haar werkdruk te verlagen

Romy en Beau besluiten José ondersteuning te bieden om haar werkdruk te verlagen

Romy en Beau zitten in de caravan te kletsen, het gaat over van alles. Maar op een gegeven moment hebben ze het over José. Romy vertelt Beau dat ze bang is dat José al haar orders in de laatste maanden van Utopia niet af gaat krijgen. Ze heeft nog zo veel te doen voegt ze eraan toe. De twee zijn het erover eens dat José enorm hard werkt en zijn daar niet per se positief over. Ze is een work-aholic aldus Romy. En ik vind dat ze meer tijd moet nemen voor zichzelf gaat ze verder. Beau legt vervolgens aan Romy uit dat ze denkt dat dit harde werken voor José een vorm van ontspanning is. Zij kan niet stilzitten dus dan gaat ze schilderen gaat ze verder. De twee besluiten dat ze José de komende tijd zullen ondersteunen, om haar werkdruk wat te verlagen. Zou José blij zijn met de hulp van Beau en Romy?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *