Linda en Ivan bespreken hoe het nu gaat tussen Madilia en haar

Linda en Ivan bespreken hoe het nu gaat tussen Madilia en haar

Linda en Madilia hebben het afgelopen avond na een lange periode van elkaar negeren, uitgepraat. Ivan en Linda bespreken het goedmaak gesprek. Linda geeft aan dat zij vaak niet doorheeft dat ze Madilia urenlang negeert, omdat zij te druk bezig is met andere dingen. Maar ik snap nog steeds niet hoe het tussen jou en Madi zit reageert Ivan. Zijn jullie weer on speaking terms? vraagt hij door. Linda bevestigd dit en geeft aan dat het tussen haar en Madilia nooit lang duurt voordat zij weer met elkaar lachen. We hebben zoveel lol met elkaar en veel dingen samen gedaan, het is het allemaal niet waard voegt ze eraan toe. Ivan vraagt of Madilia hier ook vanaf weet. Linda zegt van wel. We hebben afgesproken als er iets is, we dit gelijk aan elkaar vertellen gaat ze verder. Alles lijkt dus weer goed te zijn, de vraag is alleen voor hoe lang.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *