De vriendschap tussen Linda en Madilia is hersteld

De vriendschap tussen Linda en Madilia is hersteld

Madilia en Linda konden het vanaf het moment dat ze elkaar zagen goed met elkaar vinden. Die vriendschap verslechterde echter op het moment dat Ivan terugkeerde naar Utopia. Na een week vol irritaties waarbij de twee hun best deden elkaar te negeren, zette Madilia afgelopen avond de eerste stap. De verrassing van Madilia afgelopen avond pakte goed uit. Door voor Linda een gezellig hoekje te creëren kwam het gesprek tussen de twee op gang. Zowel Madilia al Linda vertelde wat haar dwars zat. Het lukte Madilia niet om haar tranen binnen te houden maar na een lang gesprek verscheen er langzaam een glimlach op haar gezicht. De twee hebben tot diep in de nacht samen gekletst waarna ze met een goed gevoel zijn gaan slapen. Vandaag gaat alles weer als vanouds, al zegt Linda tegen Beau dat het nog wel tijd nodig heeft. Toch begroeten de dames elkaar enthousiast en wordt er al vroeg weer gelachen. Eind goed, al goed?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *