Het welles-nietes centraal wordt uitvoerig nagepraat

Het welles-nietes centraal wordt uitvoerig nagepraat

Nadat de bewoners over de bv hebben vergaderd, wordt er door een aantal mensen over nagepraat. Er is tijdens deze vergadering een grote discussie ontstaan tussen Chipp, Demi en Fay aan de ene kant en de rest van de bv aan de andere kant. Chipp is uiteindelijk boos weggelopen uit deze discussie. Baldr en Johan zitten na de vergadering samen in het cordwood. Dit was geen vergadering, het was welles-nietes zegt Baldr met een zucht. Johan kan zich hierin vinden, al kan hij zich ook wel indenken hoe Chipp zich moet voelen. En zegt dat hij zich wel kan voorstellen dat Chipp boos wegliep. Als je altijd commentaar krijgt dan ben je er een keer klaar mee legt hij verder uit. De gemoederen lopen dan te hoog op. Dat weet ik helaas als geen ander voegt hij eraan toe.

Ook Ivan en Fay, die tijdens de vergadering lijnrecht tegenover elkaar stonden, praten kort na over wat er zojuist gebeurd is. Het is niks persoonlijks benadrukt Ivan tegenover haar. Maar Fay lijkt hem niet te begrijpen. Wat is dan het probleem? vraagt ze hem fel. Ivan probeert zijn punt duidelijk te maken maar de twee zitten overduidelijk niet op één lijn. Ivan besluit het voor nu even te laten rusten. Ik kom hier straks op terug, dan kunnen we in alle rust praten sluit hij het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *