Senna en Demi worden uitgebreid besproken op de eerste dag van Utopia 2018

Senna en Demi worden uitgebreid besproken op de eerste dag van Utopia 2018

Op de eerste dag van het nieuwe jaar worden Senna en Demi weer volop besproken. De twee hebben weer samen de nacht doorgebracht. Volgens mij vindt hij haar hartstikke leuk zegt Billy tegen, Romy, Beau en Madilia, die het met haar eens zijn. Ze zeggen alleen wel de hele tijd dat er niets is voegt  Romy eraan toe. Maar waarom zoek je elkaar dan de hele tijd op? vraagt Linda zich hardop af. Ondertussen bespreken ook Baldr en Madilia het tweetal Senna en Demi. Madilia denkt dat de twee elkaar echt leuk vinden maar ze vindt het wel vervelend voor de vriendin van Senna. Baldr vertelt  dat hij Senna al vaker heeft gewaarschuwd om voorzichtig om te gaan met de gevoelens van Mika maar dat hij zich hier niet zoveel van aan lijkt te trekken. Maar hij vindt ook dat de groep er wel een uitgesproken mening over heeft. Wij kunnen er wat van vinden maar misschien is het vanuit zijn kant wel echt alleen vriendschap besluit hij.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *