Baldr, Linda en Madilia snappen niet dat Senna weer bij Demi in bed ligt

Baldr, Linda en Madilia snappen niet dat Senna weer bij Demi in bed ligt

Senna en Demi gaan al een tijdje heel intens met elkaar om en hebben ook al een paar keer in hetzelfde bed geslapen. Ook afgelopen avond lagen  de twee weer samen in het kasteel. Intussen bespreken Baldr, Linda en Madilia in de loods wat zij hiervan vinden. Ik vind het link dat Senna daar slaapt. Maar als hij het wil doet hij het toch wel zegt Linda tegen haar mede bewoners. Baldr begrijpt ook niet waarom Senna deze keuze maakt. En vertelt dat hij al vaker tegen Senna heeft gezegd dat hij het niet kan maken tegenover zijn vriendin om zo om te gaan met Demi. Hij ziet er het kwaad niet van in antwoordt Linda. Volgens Baldr wordt de manier waarop Senna en Demi met elkaar omgaan de laatste tijd alleen maar erger. Het is nog nooit zo op de voorgrond geweest als afgelopen week legt hij verder uit. Ook Madilia snapt niet waarom Senna zo omgaat met Demi maar ze begrijpt het vanuit Demi haarbkant ook niet helemaal. Ik ga niet bij een man in bed liggen die een vriendin heeft zegt ze. Linda sluit zich daarbij aan. Ik als ik hier een gozer tegenkom en ik weet dat hij een relatie heeft, dan hou ik gepaste afstand besluit ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. joke gotte at 14:04

    Wat denken ze zelf Baldr en Madilia kijk eerst naar je zelf jullie kleven 24 uur elkaar ,en Madilia hou nou maar eens je kakstem over andere mensen want een grotere verklikker als ji is er niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *