Billy vindt dat Senna zijn leven moet leven en zijn gevoel moet volgen

Billy vindt dat Senna zijn leven moet leven en zijn gevoel moet volgen

Senna en Demi lijken al een tijdje om elkaar heen te draaien. Ondanks dat ze zelf beweren dat er niets tussen hen speelt, valt het de overige bewoners op dat de twee wel heel vaak samen zijn. Wanneer Billy en Senna samen zitten te praten, komt al snel Demi ter sprake. We hebben een leuke klik zegt Senna tegen Billy. Billy heeft nog wel wat advies voor haar hem. Ik had nooit gedacht dat ik dit zou zeggen, maar ik doe het toch. Sen, ga lekker lol maken man. Leef je leven vervolgd ze tegen hem. Als je verliefd bent, ben je verliefd gaat ze verder. Dat ben ik niet hoor reageert Senna direct. Maar Billy drukt Senna op het hart toch echt zijn gevoel te volgen. Je moet er gewoon van genieten. Je bent nog jong benadrukt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *