De bewoners vieren de start van Utopia 2018

De bewoners vieren de start van Utopia 2018

Afgelopen avond hebben de bewoners het gezellig met elkaar gehad en leven toe naar het moment waarop ze samen het nieuwe jaar kunnen inluiden. Even voor middernacht verzamelt de groep zich buiten voor de loods. Wanneer Fay roept dat het zover is wordt er samen afgeteld. Gelukkig nieuw jaar schreeuwen ze in koor wanneer het dan eindelijk twaalf uur is. De bewoners vliegen elkaar in de armen en wensen elkaar alle goeds voor het nieuwe jaar. Er wordt geknuffeld en gekust en van de onderlinge spanningen die af en toe flink voelbaar zijn in Utopia, lijkt even geen sprake te zijn. De eerste sterretjes worden aangestoken en de champagne wordt ontkurkt, waarna het tijd is voor het vuurwerk. De mannen ontfermen zich erover. Al snel klinkt er een hoop geknal in de mini samenleving en wordt de lucht gevuld met kleurtjes. Het begin van Utopia 2018 wordt goed gevierd.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *