De bewoners kijken terug op Utopia 2017

De bewoners kijken terug op Utopia 2017

Afgelopen avond, na het oudejaarsdiner frissen de bewoners zich nog eventjes op. Daarna neemt iedereen plaats op de banken en heeft Madilia een presentatie voorbereid. Van iedere bewoner heeft ze een filmpje opgenomen. De bewoners hebben hun goede voornemens en beste wensen uitgesproken naar hun mede bewoners. Er wordt gelachen en herinneringen opgehaald. Madilia, wat heb je dat ontzettend leuk gedaan roept Billy als het filmpje is afgelopen. De groep knikt en geeft haar een luid applaus. Na het filmpje is het tijd om de herinneringen box erbij te halen. Elke bewoner heeft een dierbare, vervelende, mooie of verdrietige herinnering in de box gedaan en om beurten wordt dit voorgelezen. De bewoners moeten raden van wie deze herinnering is en dat zorgt voor leuke momenten. Dit was mijn mooiste moment roept Romy uit als haar herinnering wordt voorgelezen. Vaak wordt er gelachen en soms is het een emotioneel momentje. Een waardevolle herinnering voor de bewoners om op terug te kijken. Op naar het nieuwe jaar!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *