Baldr zit er tijdens oudejaarsavond doorheen en barst in huilen uit

Baldr zit er tijdens oudejaarsavond doorheen en barst in huilen uit

Toen de bewoners afgelopen avond aan het oudejaarsdiner zaten begon Baldr opeens te huilen. Romy merkt dit als eerste op en vraagt hem wat er is. Baldr mist thuis zegt Linda voor hem. Baldr loopt huilend naar buiten en Madilia gaat achter hem aan, ze vraagt hem hoe het gaat. Ik zag het niet aankomen reageert Baldr huilend. Als Baldr niet veel later de loods weer binnenstapt vraagt Johan hem hoe het gaat. Het kwam uit het niets antwoordt Baldr aangeslagen. En praat daarna met Johan over zijn gevoelens en laat weten dat hij zijn gezin erg mist. Ook ben ik het gezeik hier helemaal zat vervolgd hij. Na een tijdje heeft hij zich weer bij elkaar geraapt en schuift weer aan. Met een verdrietige blik eet hij rustig zijn eten op en praat met niemand. Hopelijk voelt hij zich snel beter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. Bep at 12:00

  Badr moet madi met rust laten,madi baldr ook .
  Hij gaat verkeerd met zijn gevoel om.
  Doe waarvoor jij in utopia kwam .
  Maar det kan niemand .
  O ja een ieder nog een goed en gezond nieuwjaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *