De bewoners uit Utopia starten hun avond met een oudejaarsdiner

De bewoners uit Utopia starten hun avond met een oudejaarsdiner

De bewoners zijn voorafgaand aan het oudejaarsdiner herinneringen aan het ophalen. De groep heeft foto’s verzameld en zitten gezellig samen te kijken en halen met elkaar herinneringen op. Vooral Romy heeft het erg naar haar zin en heeft bij elke foto wel een verhaal. Madilia en Linda hebben uren in de keuken gestaan om een heerlijk diner voor de groep te bereiden. De bewoners nemen plaats aan tafel en hebben enorm zin in het oudejaarsdiner. Ik heb zo’n zin in vanavond roept Romy vrolijk door de loods. Als iedereen zit tikt Beau met haar mes op het glas. Zullen we eerst de koks van vanavond een bedanken vraagt Beau. Iedereen klapt hard voor het tweetal en de dames kunnen dit zichtbaar waarderen. Proost, op een spetterend 2018 zegt Demi terwijl ze haar glas heft. Na het proosten begint iedereen met eten en het belooft een gezellige avond te worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *