Fay en Chipp bespreken wie zij de winnaar van Utopia vinden

Fay en Chipp bespreken wie zij de winnaar van Utopia vinden

Vanmiddag heeft Beau aan iedereen gevraagd wie zij denken wie de winnaar van Utopia wordt. Alle bewoners hebben een naam op een briefje geschreven. Die briefjes zijn in een kistje gegaan en Billy, Beau en Romy hebben deze begraven. Wat later komt de stemming bij Chipp en Fay ter sprake. Chipp vraagt aan Fay op wie zij heeft gestemd. Wil je een eerlijk antwoord of een politiek correct antwoord vraagt ze mysterieus. Chipp wil graag een eerlijk antwoord. Ik heb op jou gestemd zegt Fay terwijl ze lief naar hem lacht. En het politiek correcte antwoord vraagt Chipp door. Fay laat weten dat ze dan ook op Chipp heeft gestemd. Ik wil gewoon dat jij wint en ik hoop dat jij wint. Dan heb ik ook een beetje gewonnen en ik vind ook dat je het verdiend voegt ze er verder aan toe. En vraagt op wie Chipp heeft gestemd. Chipp vraagt Fay dezelfde keuze, eerlijk of politiek correct. Fay gaat eerst voor politiek correct en krijgt als antwoord dat Chipp op haar heeft gestemd. Als ze daarna vraagt naar eerlijk krijgt ze een heel ander antwoord. Ik heb op mezelf gestemd reageert Chipp lachend. Ok wist het! Vuile rat roept Fay uit. Wie gaat er volgens jou Utopia winnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Harry at 01:16

    Als het waar is dat chipp op zich zelf heeft gestemd, wordt het nodig tijd dat ze hem eens flink afrossen, wat denkt hij wel. En ook die grote bek altijd tegen Jose moet maar eens stoppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *