Baldr heeft door al het gezeik rondom geld geen zin in oud en nieuw

Baldr heeft door al het gezeik rondom geld geen zin in oud en nieuw

Na het lange centraal over de financiën loopt René met een vraag naar Baldr. Hoe denkt hij over de besproken verdeelsleutels? Voordat René zijn vraag af heeft gemaakt, wordt hij al onderbroken. Weet je, het maakte me echt geen reet meer uit. Ik ben helemaal klaar met die gesprekken over geld zegt Baldr geïrriteerd. Ik ga er geen woorden meer aan vuil maken. Het kan me allemaal aan m’n reet jeuken voegt hij eraan toe. Het gezeik over geld zorgt er ook direct voor dat Baldr weinig zin meer heeft in Oud en Nieuw. Ik heb helemaal geen zin in dat gezelschap en gezelligheid. Ik voel mij niet in m’n hum gaat hij verder. Daarmee is het gesprek ook direct afgelopen. Baldr beent weg en gaat wat voor zichzelf doen. Nu maar afwachten of hij voor 00.00 uur nog bijdraait.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *