Linda is helemaal klaar met het gedrag van de groep

Linda is helemaal klaar met het gedrag van de groep

René heeft net een presentatie gegeven met als doel dat er een nieuw plan gemaakt kon worden voor 2018 wat betreft de financiën en dergelijke. Er is alleen zo veel gediscussieerd dat er nog geen knopen zijn doorgehakt voor al de punten die zijn behandeld. Linda vindt dit ongelooflijk en snapt niet dat dit kan. Het is echt g*dverdomme niet te filmen. We hebben vast ergens in mei een voorstel wat we dan nog twee weken kunnen uitproberen zegt ze terwijl ze naar de computer loopt. Boos gaat ze zitten en schudt kwaad haar hoofd. Hoe lang kun je ergens over nadenken mompelt ze in zichzelf. Buiten dat ergert ze zich ook enorm aan het gedrag van de Demi, Fay en Chipp. Zij denken echt alleen maar aan zichzelf en als anderen dreigen meer geld te verdienen dan zij doen dan steken ze daar een stokje voor vertelt Linda boos aan Mehmet. Billy komt erbij staan en is het volkomen eens met Linda. De drie praten door over de groep en zijn het erover eens dat er keuzes gemaakt moeten worden en dat die keuzes duidelijk worden uitgesproken. En iedereen houdt zich maar stil en smoest daarna wel met elkaar. Trek gewoon je muil open eindigt Linda nog altijd kwaad.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *