Bas, Billy en Romy bespreken het opgefokte gedrag van Ivan

Bas, Billy en Romy bespreken het opgefokte gedrag van Ivan

De bewoners hebben al een bv vergadering gehad. Ivan leek erg geïrriteerd tijdens de vergadering en heeft meerdere bewoners aangesproken op hun gedrag. Billy is dit niet ontgaan en bespreekt dit met Bas en Romy. Bas had kaarten in zijn hand tijdens de vergadering, waarmee hij speelde. Ivan vond dat Bas de kaarten weg moest doen, omdat hij hierdoor niet met zijn volledige aandacht bij de vergadering kon zijn. Hij is zo opgefokt zegt Billy stellig. Dan denk ik relax, neem het niet zo serieus voegt ze eraan toe. Billy en Romy geven aan dat zij zenuwachtig worden van Ivan en zijn gespannen gedrag. Ook de discussie tussen Ivan en Chipp is hen niet ontgaan. Alle drie vinden zij dat Ivan het allemaal iets minder serieus moet nemen en andere bewoners in hun waarde moet houden. Wordt Ivan uiteindelijk nog aangesproken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Fred at 15:54

    Als jullie het in de buitenwereld ook zo mee omgaan dan staat er om de havenklap een deurwaarder bij jullie aan de deur ,wat dat betreft heeft Ivan gelijk laat de boekhouder maar met ze billen bloot gaan kijken wie er gelijk heeft chipp of Ivan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *