Blaast Baldr het huwelijk in Utopia af?

Blaast Baldr het huwelijk in Utopia af?

Het huwelijk van Baldr staat binnenkort op het programma samen met Beau bespreekt Baldr wat er nog allemaal moet gebeuren. Beau wil dat Baldr realistisch gaat kijken naar het evenement en wijst hem erop dat er waarschijnlijk nog geen 50 kaarten voor worden verkocht. Het is niet erg maar weet wel dat het dan een klein en ingetogen evenement wordt voegt ze eraan toe. Baldr realiseert zich dat en vindt het heel jammer. Ik sta op het punt om het dan helemaal af te blazen want ik wil haar niet een tweede keer een k*t tijd geven voegt hij eraan toe.  Beau schrikt van deze woorden en raad hem dit streng af. Ze verzekert hem dat het alsnog heel mooi kan worden en dat ze er samen wel uitkomen. De twee bespreken vervolgens de kleding, de kosten en de fotograaf. Het lijkt erop dat het huwelijk tot nu toe gewoon doorgaat, maar blijft dat zo?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. mechel at 05:03

    Ja Baldr als jij zo weinig na ja eigenlijk niets doet zal er niet veel gebeuren, jammer voor je vrouwtje zo’n ongemotiveerde man Het zal er wel nooit geweest zijn en het zal ook wel nooit meer komen Dat zal ze inmiddels wel gewend zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *